keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Pika päivitys arjen keskeltä


Täällä on vietetty mukavan leppoista viikkoa, kun meidän perheen isikin on ollut lomalla ja koko perhe siis kotosalla :)

Saatiinpa pakkasilmatkin vihdoin, vaikkei lumen tuomasta valosta olekkaan  päästy vielä nauttimaan.
Päivät ovat kuluneet kotona järjestelyhommissa, taas lähti uusi satsi tavaraa kirppikselle ja jokunen huonekalukin odottaa uutta noutajaansa. Pitkän ja raastavan harkinnan jälkeen päätin luopua ihanasta, rakkaasta puusohvastamme, koska sille ei löytyisi tarpeeksi tilaa uudesta kodista. Niin se vain on, että välillä on pakko luopua jostain, kun uutta tuppaa tulemaan koko ajan lisää. :)
Saatiinpa uusi tv-tasokin jo valmiiksi ja sille on täytynyt järjestää tilaa olohuoneeseen. Sillä seurauksella, että nyt koko olohuone on levällään ja minun silmääni kovin "keskeneräinen". 
Vaikka tv-tason toimitus oli supernopea, ei siitäkään selvitty ilman murheita -se nimittäin saapui komea lommo kyljessään. Huomisen asiana onkin alkaa soittelemaan ko. putiikkin, että miten tästä selvittäisiin :)

Tällä viikolla löysin yhden kivan uuden tuttavuudenkin, nimeltään Instagram :)
Koska en todellakaan ole mikään tietotekniikan ihme, on tuo ihan omiaan minulle kuvan muokkauksien suhteen. Vielä en tuohon ohjelmaan ole kerennyt sen kummemmin tutustua, mutta kuvien ottaminen ja säätäminen ainakin on helppoa :)


Tänään mietin, että alkaisinko taas askarrella heinäseivästikkaita. Meidän kotiin niitä ei enää mahdu, mutta niitä on aina silloin tällöin joku kysellyt. 
Ongelmana on kuitenkin se, etten mielellään toisi seipäitä sisälle kuivumaan ennen työstämistä eikä ne näillä ilmoilla enää ulkonakaan kuivu. 
Itse puuha on kuitenkin mukavaa ajanvietettä ja lapsetkin on innoissaan kun saa olla apuna hiomassa.
Ehkä suuntaamme lähipäivinä Pappalan autotalliin tikkaiden tekohommiin. :)


Nyt iltamme jatkuu elokuvien, lämpökynttilöiden ja villasukkien merkeissä :)
Rentouttavaa iltaa lukijoille!
M





3 kommenttia:

  1. Harmi, kun tasossa oli jo valmiiksi lommo.Saitteko vaihdettua sitä? Minä tilasin vast ikään sellaisen Ludvig-kaapin meille. Ei ole vielä tullut. Toivottavasti on ehjä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Joku" ei ole vielä saanut aikaiseksi soitella tv-tason kohtalosta, toivottavasti alkuviikosta muistan sen tehdä :)
      Ja toivottavasti teidän kaappi tulee ilman koloja perille, täytyy käydä sitä ihan paikan päällä sitten kurkkaamassa millainen se on :)

      Poista
  2. Nyt huomasin tän sun kommentin. Kaappi tosiaaan on saapunut. Oli hieman heilakka, joten sain siitä alennusta ja asia korjaantui laittamalla tassu yhden jalan alle :)Voit käydä katsomassa .)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, ilahduta minua kommentilla lähtiessäsi! :)