maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulukuu

Näin se taas joulukuu saapui. Ulkona on niin kaunista ja jouluntuntuista, kun lumi satoi viikonloppuna tännekkin. Viikonloppu vilahti ohi taas yhdessä hujauksessa ja arki palasi taloon kun aamuyöllä unikaveri oli  kadonnut töihin viikon loman jälkeen.
Lauantai kului cheerleading näytösten katsomossa, mistä nautittiin kyllä niin lapset kuin minäkin. Tytär meinasikin uskaltautua kokeilemaan lajia ensi kauden alussa.
Minä puolestani haaveilen tanssiparketille paluusta. Ennen lasten maailmaan tupsahtamista kerkesin parketeilla viettää kaksitoista vuotta. Satunnaisesti käyn vieläkin sillointällöin muutaman tanssiaskeleen jakamassa Pohjois-Norjassa entisen parini kanssa.
Ehkä tammikuu olisi otollista aika toteuttaa tämä haave :)

Ilokseni viikonloppuna saapui myös vaatepaketti, josta ehdoton suosikki oli hopeiset korkokengät. Nyt tietää mitä vetää jalkaansa talven juhliin :)

Eilen illalla puolestaan aloitin kodin jouluasuun pukemisen. Ensimmäiset koristeet on jo paikoillaan, mutta paljon lisää vielä tulossa. Kylläpä muuttuikin tunnelma heti kertaheitolla lämpimämmäksi. Enää kolme viikkoa, niin päästään itse juhlaan! :)











Tällä viikolla olisi tarkoitus aloittaa myös hommat Joulupukin apulaisena, eli lahjaostokset. Viime jouluna jo lupasin, että lahjoja tulee olemaan paljon vähemmän kuin aikaisempina vuosina. Suuria lahjavuoria tärkempää minulle on että lapset oppivat joulun todellisen merkityksen, eivätkä sokaistu tuhansien (turhanpäiväisten) lahjojen määrään. Paras lahja mitä lapsille voi jouluna antaa on aika. Rauhalliset pyhäpäivät perheen kesken ja yhdessä kirkkon meneminen. :)


Stressitöntä viikkoa kaikille!
M




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, ilahduta minua kommentilla lähtiessäsi! :)