torstai 1. marraskuuta 2012

Mööpleerausta

Eilen oli kaikin puolin hyvä päivä, mutta vielä paremman siitä teki, kun Ektorp muutti meille. :) Sohva nimittäin. Pitkän aikaa olen halunnut juuri tuota kyseistä kahden istuttavaa, niin nyt sen sitten hankin ennen uuteen kotiin muuttoa. Koko olohuonetta sai pyöritellä vähän ympäri, että saatiin kaikki tavarat mahtumaan. Puusohva muutti toistaiseksi keittiöön ja joka huone tuntuu nyt vähän tunkkaiselta tämän tavara määrän kanssa, mutta eiköhän me hetki kestetä :)



Tänään postin mukana tuli myös toinen ihana yllätys, nimittäin uudet ihanat tähtityynynpäälliset :) 









Ai niin, nyt se muuten on varmaa; me päästään uuden kodin laittoon piakkoin! <3 Tarkkaa päivää ei vielä tiedetä, mutta viimeistään alkuvuonna. Minulla olisi jo niiiin kova polte päästä remppailemaan ja laittamaan paikkoja valmiiksi! :) Uusi lattia on jo kutakuinkin valittuna, ja seinien sävyjä olen pyöritellyt päässäni viimepäivät niin ahkerasti, että mielessä on vain yksi värien sekamelska :) Nyt vain toivotaan ettei jouduta montaa kuukautta odottamaan.

Tämä päivä ei sujunut ihan kommelluksitta, nimittäin aamulla kun olimme lasten kanssa lähdössä kotoa, huomasin että ilmanvaihtokone valuttaa vettä lattialle! Ei muuta kuin ämpäri alle, ja kun illalla olimme takaisin kotona, yritimme keksiä mitä sille oli tehtävissä. Ei auttanut kotikonstit, ja nyt toivotaan että huoltomies saapuisi heti aamusta -ennen kuin koko vaatehuone lainehtii vedestä :)

Huomista jälleen mielenkiinnolla ja innolla odotellen, toivotan jokaiselle rauhallista yötä! :)
M




”Iloitkaa aina. Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää kaikesta. Tätä Jumala tahtoo teiltä, Kristuksen Jeesuksen omilta.” (1.Tess. 5:16-18)

3 kommenttia:

  1. Hyvin käy tuo Ektorp teille. Minäki haaveilin siitä pitkään, mutta sitte päädyttiinki sattumien kautta Kivikiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä kaikkien odotusten arvoinen :)Miespuoliskokin tykkää, kun voi löhötä muualla kuin puusohvalla ;D

      Poista
  2. Juu varmasti hieman kivempi kölliä kuin puusohvalla. Aivan ihanan pehmeä on tuo meidänki sohva verrattuna entiseen. Muutama tahra tosin on jo valkeaan ilmaantunut lasten toimesta mutta onneksi voi pestä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, ilahduta minua kommentilla lähtiessäsi! :)