tiistai 13. marraskuuta 2012

Tiistaita

Viime viikonloppu meni yhdessä hujauksessa, lauantaina ystäväni lapsi sai ihanan nimen, sunnuntaina juhlittiin isejä sekä kotona että miehen vanhempien luona ja menipä isänpäivä jatko-ajalle vielä maanantaihin saakka, kun käytiin pappalassa isääni muistamassa.
Meillä lapset muisti isiä aamulla paketeilla, mistä löytyi se kauan puhuttu soda stream-masiina. Jo onkin limua juotu tässä talossa siitä lähtien :) Toki isi sai myös mieleistään kakkua, jota olikin jo pitkään toivonut.

Uusia remppaideoitakin syttyy pikkuhiljaa. Harmi vain kun ei tiedetä vielä, että millaisella aikataululla pääsemme muuttamaan. Mutta mikäli ei tule kovin kamalaa hoppua lähteä nykyisestä kodista ja saamme ensin remppailla rauhassa uutta, on ideoita varmaan paaaljon enemmän :D
Ajattelimme siirtää olohuoneen ja makuuhuoneen välisen seinän oviaukkoa sen verran, että se tulisi keskelle makuuhuonetta ja saisimme siihen vaihdettua pariovet. Mieluiten haluaisin ovet ihan läpinäkyvillä laseilla, mutta käytännön syistä päädymme luultavasti huurulaseihin. Kaikkein mieluisimmat olisi varmasti aidosti vanhat ovet, mutta mikäli sellaisia ei löydy niin tyydyn kauppojen valikoimiin :)

Tämä malli on kiva, tosin luonnossa vieläkin kauniimpi :)


Seuraava murheenkryyni onkin sitten tv-taso. Meillä on tällä hetkellä kaikki telkkarit kiinnitettynä seiniin, mutta siltä virheeltä ajattelin välttyä tulevaisuudessa. On nimittäin kamalan hankalaa esimerkiksi vaihtaa huonekalujen järjestystä huoneista, kun se telkku on pultattuna kiinni yhteen seinään.. Ja minä kun tykkään nuita tavaroita pyöritellä ympäri alvariinsa, niin hommaa helpottaisi suuresti, jos joka seinä olisi käytettävissä.  Noin vuosi sitten oli HobbyHallissa mukavan näköisiä, uusvanhoja rokokoo-tyylisiä tv-tasoja, mutta tietenkään niitä ei sieltä enää saa. Ykkös vaihtoehto olisi kaappi, johon koko vempaimen saisi visusti piiloon, mutta toinen osapuoli torppasi sen vaihtoehdon kokonaan :D Eli jos joku osaa vinkata kauniita, ei laatikkomaisia tv-tasoja, niin otan tietoja innolla ja kiitollisena vastaan :) 

Palaan uusiin ideoihin taas toisena päivänä, lämmintä alkanutta viikkoa toivottaa 

katraineen <3



Psst! Mikäli kotiin haluaa uutta ilmettä kauniilla piensisustuksella, kannattaa käydä tutustumassa ihanaan nettiputiikkiin TÄÄLLÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, ilahduta minua kommentilla lähtiessäsi! :)