torstai 15. marraskuuta 2012

Onnea on...

Nyt se päivä sitten viimein koitti, nimittäin tänään tehdään lopulliset asuntokaupat! :) Sitä ei vielä oikein edes ymmärrä, että kohta pitäisi ruveta laittamaan romuja ja kasaan ja luopua tästä kodista. Toivon kuitenkin hartaasti, että keretään tehdä remppa ennen muuttoa. Jos ei, niin siellä sitä sitten asustellaan tovi kaaoksen keskellä :) Mikä kieltämättä tulee olemaan melkoinen haaste minulle, kun luonteesta löytyy vähän perfektionistin vikaa ja kaikki pitäisi tapahtua heti eikä viidestoita päivä :) 
Koska ajattelin säästää uudet huonekaluhankinnat tulevaisuuteen, innostuin eilen vähän vaihtelemaan asunnon ilmettä pyörittelemällä tavaroita ja koriste-esineitä huoneesta toiseen. Jännä, miten paljon mieltä piristääkin ihan pienenpienet muutokset, jota tuskin edes muut kuin minä huomaavat :)
Koska puusohva muutti jo aijemmin ruokapöydän kaveriksi keittiöön, poistin sieltä viimeisenkin pirtinpenkin ja laitoin tilalle ne -ah niin ihanat, valkoiset tuolit jota muuten edelleen yritän kuumeisesti metsästää lisää :) 

Tässä vähän kuvasatoa eiliseltä














Makuuhuoneen ja keittiön muutoksista laittelen myös kuvia, jahka saan ne kuvattua. Pahoittelen hieman huonoa kuvien laatua, oma kamera kun sanoi sopimuksensa irti jo aikapäiviä sitten, joten kuvaamiset hoidan joko puhelimella tai tyttären kameralla. Saapa nähdä tuoko se joulupukki minulle uuden kameran, kun niin kovasti olen sitä toivonut ;)

Uunin kello pirahti juuri sopivasti, tarkoittaen että me rupeamme täällä päiväkahville uunituoreen pumpulikakun tuoksuissa -onhan tänään monta syytä juhlaan :) 
Voi näitä onnen hetkiä, kun miettii miten paljon on saanut ja kuinka kiitollinen siitä voikaan olla. Lapset, koti, puoliso, läheiset, terveys -tuota listaa voisi jatkaa loputtomiin. <3

Kauniita hetkiä jokaisen päivään! 

M


6 kommenttia:

  1. Onnittelut asuntokaupoista! :) Tuo on niin totta miten pienen pienillä esineitten paikasta toiseen siirtelyllä saa itsensä iloiseksi ja muutosta aikaan..Ja samaa perfektionistin vikaa täälläkin..kaikki pitäisi tapahtua heti silloin, kun sen idean päähänsä saa. Mea muuten sanoi syöneensä teillä pompula-kakkua. :D Ihania kuvia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Mea vähän ihmettelikin, että mitäs se sellainen pumpulikakku on. Huvitti, kun he tuossa kolmestaan söivät ja yksi tykkäsi pelkistä reunoista, toinen pelkistä sisuksista ja kolmas koko kakusta :D ihania.

    VastaaPoista
  3. Voi miten kaunis ja valoisa koti sinulla, ihana !

    VastaaPoista
  4. Oi, oikein paljon onnea asuntokaupoista!!
    Tuo on sitä aikaa, kun energiaa riittää vaikka kuinka:) Ihana suunnitella kaikkea :)
    Teillä näyttää kyllä kauniilta!

    Mullakin on joulupukin listalla vain ja ainoastaan kamera:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia :) Suunnittelemista kyllä riittää lähitulevaisuudelle enemmän kuin tarpeeksi.

      Peukut pystyyn, että joulupukki muistaisi meitä molempia ;)

      Poista

Kiva kun kävit, ilahduta minua kommentilla lähtiessäsi! :)