torstai 22. marraskuuta 2012

Keskiyön kuulumiset

Hui miten kiitämällä viime päivät on kuluneet! Päivät (ja etenkin yöt) kuluu suunnittelutehtävissä, ja niitähän riittää. Tässäkin tapauksessa kuva kertoo varmasti enemmän kuin tuhat sanaa siitä, missä minun nenäni on viime päivinä ollut :)

Viime viikonloppuna kävimme kiertämässä jokaisen rautakaupan läpi, minkä ansiosta seinä- ja lattiamateriaalit on nyt päätettynä. Sitten alkoikin kalusteiden ja ovien valinta. Ne "meidän" pariovet on vielä löytämättä, mutta muut väliovet löysimme. Toivotaan ettei jouduta laittamaan jokaisia karmejakin uusiksi :) Isoin työ tulee kuitenkin olemaan tuon suurimman unelman, makuuhuoneen pariovien, asennuksen kanssa, kun vanha oviaukko täytyy paikata ja tehdä reikä uusille.
Tv-tason saimme myös tilattua tänään. Koska ihan sitä minun mielikuvani vastaista ei löytynyt, oli meillä muutama vaihtoehto joista lopullisen valinnan sai tehdä talon isäntä :)
Seuraavaksi etsittiin vaatekaappeja ja nehän myös löydettiin. Emme halunneet liian massiivisia lattiasta kattoon saakka ulottuvia hirviöitä, joten päädyimme näihin.
Eilen illalla jo pähkäilinkin, että tässä vaiheessa saan heittää hyvästit lähitulevaisuuden yöunilleni :D Kumma miten parhaat ideat syntyy aina illalla, tietenkin juuri kun pään on saanut tyynyyn. Täällä sitä sitten istutaan koneen äärellä yöt suunnitellen milloin mitäkin :) Ehkäpä aikaa on liikaa ennen kuin itse toteuttaminen alkaa, nimittäin hyvillä ideoilla ja suunnitelmilla on tapana johtaa aina seuraavaan -mikä puolestaan johtaa, paitsi huolella tehtyyn lopputulokseen, myös mahdollisesti konkurssiin :D

Tänään iski vähän paniikki, kun kaikki ystävät kertoo jo laitelleensa joulukoristeet esille. No joko ne sitten saa laittaa? Eihän tätä olekkaan odotettu kuin vuosi! :) Yritän malttaa kuitenkin vielä kuun vaihteeseen, etten saa kovin suurta ivailua osakseni tuolta toiselta osapuolelta :)
Tänä vuonna oli tarkoitus laittaa valkoinen muovikuusi, mutta olen ruvennut hieman empimään sitä. Ensinnäkin, valikoima on aika huono; suurinosa on ihan onnettomia rankoja joissa muutama muovihavu ristissä. Paremman näköiset, korkeat kuuset on puolestaan liian isoja meille. Ja tottahan se on, että kyllä aito kuusi on aina se paras. Viime vuonna kävimme itse kaatamassa (jopa ihan luvalla:) kuusen keskeltä ei-mitään. Vieläkin naurattaa, kun säkkipimeällä rymysimme saha kainalossa siellä hangessa. Ja se kuusi olikin hengissä vielä elokuussakin, ei tosin sisällä enään :) Mutta vinkiksi kaikille, jotka haluavat itse kuusensa kaataa, että lupia voi osaa murto-osalla siitä hinnasta, mitä kuusikauppiaat kuusistaan pyytävät.

Luulenpa muuten vahvasti, etten ole ainut joka panikoi näistä jouluvalmisteluista. Seuraava paniikki taitaa tulla itse joulupukilla, kun kuulee minun uusimman lahjatoiveeni :D Nimittäin rakastuin tuohon Eero Aarnion Puppy Glossy koiraan! Aikaisemmin en niin innostunut nuista, mutta kun tarkemmin ihastelin vastaavaa miehen vanhempien luona niin olin ihan myyty! :) Himppusen hirvitti, kun puppy toimi lähinnä lapsille ratsuna, mutta hyvin hoiti ja kesti senkin tehtävänsä :)
Todellisuudessa toivon tätä varmasti vielä seuraavanakin jouluna, mutta haaveissa on hyvä elää ;)


Muistattehan muuten, että arvonta on käynnissä vielä ensi tiistaihin saakka. Sitten saa joku onnekas Ristomatti Ratian uudet lämpökynttiläkupit omakseen :) Minä saan omani jo tämän viikon aikana, eli tarkempaa syyniä luvassa vielä loppuviikosta :) 


Kauniita ja levollisia unia jokaisen loppuyöhön! <3

M


4 kommenttia:

  1. Minä oon unelmoinu tuosta ihan samasta Ludvig tv-tasosta. Meillä on piironki/senkki jo samaa sarjaa ja haluaisin myös sen Ludvig-vitriinin. :)Ja noista kuusista pähkäillyt aivan samaa. .Ihanat myös nuo vaatekaapit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa meidän molemmat tv-taso vaihtoehdot oli tuota ludvig sarjaa :) tosi nättejä on muutkin sen sarjan kalusteet.

      Poista
  2. Ja mä taas haaveilen tuosta Puppysta. Ongelma on sen sijoitus, pihalle mahtuis, mutta missä pitäisin talven...

    TEILLÄ ON MAHTAVA KATTOKORKEUS <3 UPEA!!
    Kaappikin on ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mia, tuo kuva vaatekaapista ei ole meiltä vaan suoraan ikean sivulta :) voi kun olisikin nuin korkea :)

      Poista

Kiva kun kävit, ilahduta minua kommentilla lähtiessäsi! :)