tiistai 11. joulukuuta 2012

Ensimmäisiä jouluntuoksuja

Tovin kestäneen hiljaiselon jälkeen on mukava istahtaa taas pikku hetkeksi kirjoittelemaan :) Syynä hiljaisuuten on se kaikille tuttu kiire. Ja ne hetket kun on kerennyt istua alas ja hengähtää, on pää tuntunut lyövän auttamattoman tyhjää ja inspiraatio ollut karkuteillä. 
Huomenna pääsen onneksi herättelemään inspiraatiotani kun saan uuden kaappiprojektin tehtäväksi. Siitä kerron lisää kun pääsen hommaan käsiksi :) 
Siivoamisen ja sisustamisen lisäksi mikään ei ole niin hyvää terapiaa kuin puun työstäminen. Hiominen, sahaaminen, maalaminen -pääasia että saa tehdä omin käsin omissa ajatuksissaan seikkaillen. 
Siivousterapiaa meillä onkin tänään harjoitettu ihan todenteolla kun aloin siivota kaappeja vähentääkseni muuttokuormaa. Pelkästään kodinhoitohuoneesta kannoin monta säkillistä tavaraa kaatopaikalle meneväksi. Eli paljon on vielä edessä, kunhan kerkeän muiden huoneiden kimppuun :) 

Viime päivinä on alkanut olla jo hieman jouluntuntua ilmassa. Tänään soitimme ensimmäistä kertaa tälle vuodelle joululauluja kotona. Joululaulut yhdistettynä leipomiseen on pettämätön yhdistelmä, mistä minun joulunodotukseni herää joka vuosi. :) 


Vielä kaksi viikkoa, niin on itse juhlan aika :) Pääsiäisen lisäksi joulu kuuluu aina minun vuoteni kohokohtiin.
Tästä alkaakin meidän perheellä melkoinen juhlarupeama. Joulun, uudenvuoden, ensikoisen syntymäpäivien ja teofanian jälkeen odottaakin jo uusi kotimme <3 


Tästä jatkan huomenna.
Nautinnollisia joulukuun iltoja Mr. Bublèn säestyksellä :)

M








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, ilahduta minua kommentilla lähtiessäsi! :)