perjantai 19. lokakuuta 2012

Perjantai-illan pieniä iloja

Ihanan kiireetön perjantai kohta jo takanapäin. Päivä kului suurimmaksi osin sisätiloissa, kun sade ei tahtonut hellittää millään. Sateista huolimatta, on syksyssä ne ihanatkin puolensa. Saa polttaa kynttilöitä taas ihan mielinmäärin ja nauttia kirpeästä syksyn tuoksusta. Etupihamme (ja eteisemme) on täynnä pudonneita, kirkkaan punaisia lehtiä mitkä jaksaa ilahduttaa joka kerta kun oven aukaisee :)
Iltakahvit kävimme vielä juomassa naapurissa, missä lapsetkin pääsivät purkamaan päivän viimeiset energiat keskenänsä. Nyt kun toinen puolisko on jäähallissa hikoilemassa kiekon perään, on minulla hyvää aikaa panostaa kodin suunnitteluun. Perjantai on myös se päivä viikosta, jolloin on ehdottoman pakko tehdä hyvää ruokaa lasten nukkumaanmenon jälkeen :)
Ja koska jo lupasin paljon kuvia kodistani, aloitan, mistäpä muustakaan, kuin olohuoneesta. Erityisesti siihen huoneeseen kaipaisin kipeästi lisäneliöitä, mutta onneksi korotettu katto pelastaa tilannetta hiukan avartamalla. :)







Puolalaista posliinia kanaverkon takana.





                        Sinapinruskeana meille saapunut Osuuskaupan vanha lipasto on nyt "huolettoman valkoinen."





                                           



Vanhoista puulaatikoista on moneksi. Lasipurkissa jäämeren rannalta kereättyjä simpukoita.



                            Isosisaruksen vanhat kengät




Koristetyynyt ovan ehkä yksi suurimmista heikkouksistani, niitä on kaikkialla...



..ja joka paikassa :)









Olohuoneen puusohva ostettiin alunperin keittiöön meneväksi, mutta päätyi lopulta kaunistamaan olohuonetta.  Liekkö sohvasta johtuvaa vai ei, mutta moni miespuolinen vieras on kertonut, että tunne on kuin mummolaan menisi :)




Ruskeana kirpputorilta löytynyt kulmakaappi on nyt olohuoneemme sydän. Vihreä lasi vaihtui kanaverkkoon ja pinta sai kolme maalikerrosta.




Tästä on hyvä jatkaa ensi kerralla :) 

Aurinkoista viikonloppua
toivottaa M. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, ilahduta minua kommentilla lähtiessäsi! :)