tiistai 5. helmikuuta 2013

Makuuhuone

Eilen illalla saatiin makuuhuone kutakuinkin valmiiksi. 
Makkari on ehdottomasti lempihuoneeni koko talosta. Voi että olenkin tyytyväinen, että päätimme siirtää ja suurentaa oviaukkoa makuuhuoneen ja olohuoneen välillä. Nyt molemmat huoneet on tuplasti valoisampia :)




Vielä odotellaan, että milloin pariovet saapuvat. Toimitusajaksi luvattiin 2-6 viikkoa, eli toivottavasti emme joudu enää kauaa odottelemaan.
Mies kun painelee arkena monta tuntia ennen minua nukkumaan ja minä jään värkkäilemään omia juttujani, niin oveton elämä on tuottanut hieman hankaluuksia :)

Kuten makuuhuoneen värityksestä (ja blogini uudesta ulkoasusta) ehkä huomaa, on harmaa alkanut hiipiä koko ajan enemmään mukaan sisustukseeni. Oikeanlaisten harmaan sävyjen löytäminen ei olekkaan aina ihan helppoa, kun joskus lopputulos saattaa olla sininen ja toisinaan vihertävä.
Tuhkanharmaa yhdistettynä puhtaanvalkoiseen, seassa ehkä himpun verran karkeaa pellavaa, miellyttää tällä hetkellä minun värisilmääni kaikista eniten :) 


Nyt siirryn jatkamaan iltaani olohuoneen uusien verhojen ripustuksen merkeissä,
rauhallista ja rentouttavaa iltaa kaikille!

M



1 kommentti:

  1. Meilläkin tulee tuhkanharmaa seinä makkariin. Ja lastenhuoneeseen lankkutapetti, johon ihastuin kerralla :)Ihanalta kyllä näyttäää teidän uusi koti...Onnea uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, ilahduta minua kommentilla lähtiessäsi! :)