torstai 17. tammikuuta 2013

Day 1

Eilisen jäljiltä olo on väsynyt, mutta erittäin tyytyväinen. Eilen nimittäin starttasi uuden kodin remontti :)
Aamusta jo menimme lasten kanssa paikan päälle aloittelemaan hommia, minä revin kaikki lattialistat pois sillä välin kun lapset keskittyivät piirrustushommiin.
Samalla sain maalattua makuuhuoneen seinän kertaalleen. Violetin sävyn päälle tuli nyt uusi väri -harmaa maali on Tikkurilan sävy "tuhka"

Illalla menimme vielä uusintakierrokselle paiskimaan hommia 
kolmen siskoksen voimin.
Aloitimme puukaton maalauksesta, mikä on kyllä työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Pohjamaali on nyt laitettuna, josta pääsen jatkamaan tänään.

Seuraavaksi kyytiä sai vanha laminaatti.
Oikeista lattianpurkuopeista viis, homma oli hoidettu nopeasti ;) Ainoastaan keittiössä ja yhdessä makuuhuoneessa on enää vanha lattia paikallaan.

Sillä välin kun minä pakersin vessan paneeleiden kimpussa laittoivat apulaiset ensimmäisen maalikerroksen vaatehuoneeseen. Hempeän turkoosi vaatehuone muutti ilmettään valkoiseksi.
Kuvassa tehotiimi ensimmäisen seinän kimpussa. Nuista kahdesta onneksi ytyä löytyy enemmän kuin pienestä kylästä!:) 
Vaatehuoneen uusi ovi odottaa jossain vielä löytymistään. Pyökin värinen taiteovi vaihtuu joko valkoiseen taikka peililliseen liukuoveen, riippuen vielä muista makuuhuoneen kalustevalinnoista.

Eilen paikalla kävi myös ammattimiehiä, toinen suunnittelemassa makuuhuoneen seinänpurkua ja toinen sähköasioissa. Viikonloloppuna sitten alkaa entistä kovempi rutistus, kun uusi oviaukko laitetaan alulle ja samaten uusi lattia. Sitä ennen pitäisi olla maalushommat paremmalla mallilla, eli ei tässä juuri löysäilemään kerkeä :) 
Suuri onni, että nämä hommat ovat minulle niin mieluista tekemistä. Ei näitä hampaat irvessä jaksaisi millään :)
Onnea on myös se, että apua saa niin monelta suunnalta. 
Sydämmelliset kiitokset eilisistä töistä Sirena & Seelia! <3

Maalinhajuisin terkuin
M



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, ilahduta minua kommentilla lähtiessäsi! :)